Op zaterdag 9 september 2017 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. We nodigen u van harte om zich in te schrijven voor de 7de editie.  In de ochtenduren vindt een toerrit plaats  en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 70 km.  U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit jaar zal ook Bus27 weer meerijden. Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden, koop dan een ticket voor Bus27. Uiteraard is er weer passende muzikale omlijsting. Dit jaar zal de Betuwse band The P.U.B. gedurende de dag diverse optredens verzorgen.

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

 

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Markt– en Oldtimerdag in De Bilt. De Markt– en Oldtimerdag is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze goede doelenpagina. 

 

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen  € 12,50 per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 8,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee  en wat lekkers en krijgt u lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een shield voor op uw oldtimer. Wij gaan er wel vanuit dat uw oldtimer ouder is dan 25 jaar.

Natuurlijk zullen we deze dag ook weer een aantal prijzen uitreiken voor een mooie, bijzondere of orginele oldtimer.


Fotoverslag zaterdag 12 september 2015Lees ook een ludiek verhaal van één van onze bezoekers:

enkele deelnemers