Feeërieke Wintermarkt in Kerstsfeer

Net voor de kerstdagen, op vrijdagavond 15 december, vindt in het Oude Hart van De Bilt de jaarlijkse Wintermarkt plaats. Rondom de Dorpskerk zullen tussen 16.00 uur en 22.00 uur in deze voor Kerst zo karakteristieke omgeving mooi verlichte kramen staan. De markt zal de sfeer uitstralen die u verwacht in deze kersttijd.

Op deze unieke Wintermarkt in de avonduren komen ruim 60 kramen te staan die de bezoekers in kerststemming zullen brengen. Dat betekent een ruim aanbod van allerlei artikelen die kunnen worden toegevoegd aan de huiselijke versiering tegen het einde van het jaar. En meer dan dat. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten.

Er is een breed assortiment aan producten verkrijgbaar. Naast Kerststukjes, kerstkaarten, sierraden, keramiek, kinderartikelen en Art Deco zijn er ook leuke kerstcadeautjes, boeken, kunst en kerst curiosa.

Natuurlijk zijn er op de Wintermarkt ter plekke gebakken verse oliebollen verkrijgbaar. En ook glühwein zal niet ontbreken. Daarnaast is er catering aanwezig waar zowel warme chocolademelk, koffie, thee, frisdranken en een biertje als (warme) hapjes verkrijgbaar zullen zijn. 

Omdat de markt in de avonduren plaatsvindt en het op z’n minst donker is, speelt de feestelijke verlichting van de kramen een belangrijke rol. Bovendien zal de muziek van DJ Michel sfeerverhogend werken! De oude Dorpskerk zal geopend zijn en ook dat draagt bij aan de beleving van de bezoekers.