Vrijetijdsbraderie

Alle kramen en grondplaatsen zijn verhuurd. Aanmelden is niet meer mogelijk. U kunt wel uw belangstelling doorgeven voor volgend jaar!

Net na de zomervakantie, aan de begin van een nieuw seizoen, vindt op zaterdag 14 september op de Dorpsstraat in De Bilt de inmiddels traditionele braderie plaats. De braderie is net als de Markt rond de Dorpskerk en de Oldtimerdag onderdeel van de Marktdag en trok de vorige jaren ca. 12000 bezoekers. Wij bieden u de mogelijkheid om op deze dag een kraam te huren.

De kosten van de kraamhuur bedragen:
Verenigingen/particulieren (hobbyverkoop) € 37,50
Bedrijven € 70,-

Huurt u een kraam en plaatst u een advertentie in de special dan
ontvangt u een grotere advertentie en een mooie korting. Voor de
tarieven zie hieronder.

Marktdagspecial
Op 4 september verschijnt in de Stadspers de Marktdagspecial. In deze special bieden wij u de gelegenheid om zich aan het begin van een nieuw seizoen te presenteren. De special heeft een oplage van 24.000 stuks en een bereik van bijna 50.000 mensen. De Stadspers wordt verspreid in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Westbroek, Hollandsche Rading, Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin.

Kosten van een advertentie bedragen:
1/32 deel van een pagina €   55,- (63 x 46 mm)
1/16 deel van een pagina € 105,- (63 x 95 mm)
1/8 deel van een pagina   € 175,- (130 x 95 mm)

Advertentie met korting:
Huurt u ook een kraam dan zijn de kosten voor een grotere advertentie:
1/16 deel van een pagina €   80,- (63 x 95 mm)
1/8 deel van een pagina   € 130,- (130 x 95 mm)

Voor informatie, wensen, ideeën en reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen. Het inschrijfformulier vindt u als bijlage bij deze pagina en kunt u digitaal retourneren. Klik hier voor de voorwaarden voor deelname aan de vrijetijdsbraderie.