Binnenkort wordt deze website vernieuwd.
We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe website!

Op zaterdag 14 september 2019 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. We nodigen u van harte om zich in te schrijven voor de 8de editie.  In de ochtenduren (start 10.30 uur) vindt weer een mooie toerrit plaats en kunt u genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. 's Middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit jaar zal ook Bus27 weer meerijden. Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden, koop dan een ticket voor Bus27. Uiteraard is er weer passende muzikale omlijsting. 

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. De Marktdag met Oldtimers is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze goede doelenpagina. 

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen  € 14,- per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 9,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee  en wat lekkers en krijgt u een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer. Wij gaan er wel vanuit dat uw oldtimer ouder is dan 30 jaar.

 

 

enkele deelnemers