Marktdag

Met pijn in ons hart, hebben we opnieuw  besloten dat de Marktdag met Oldtimers op 11 september 2021 voor het tweede jaar op rij niet doorgaat.  De veiligheid en de gezondheid van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers staat voor op. 

De onzekerheid over de situatie in september en de extra regels die gesteld worden maakt het voor ons niet mogelijk om door te gaan met onze voorbereidingen of om verplichtingen aan te gaan.

De 12de editie van de Marktdag met Oldtimers zal nu plaatsvinden op 

D.V. 10 september 2022.

 

Zaterdag 12 september vindt de 12de editie van de Marktdag plaats. Een evenement met veel activiteiten waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed. U leest hier meer over op onze pagina over de goede doelen.

Naast de Oldtimerdag en de Vrijetijdsbraderie vindt u de volgende activteiten op onze markt:

Rommelmarkt
In een gezellige opstelling vindt u veel kramen met leuke spulletjes. Alles is uiteraard goed gesorteerd. 

Boekenmarkt
Op onze grote tweedehands boekenmarkt  vindt u boeken in allerlei gênres. Wij hebben deze dag veel tweedehands boeken in de aanbieding. Hiervan is een deel ter beschikking gesteld door de bibliotheken van de gemeente Utrecht.

Het assortiment is zeer gevarieerd. Er zijn onder andere detectives, thrillers, romans, kinderboeken, prentenboeken, boeken over natuur, dieren, reizen, Christelijk geloof, medisch & zwangerschap, kookboeken, Engels, oorlog,  informatieve boeken, grootletterboeken en stripboeken.

Wat erg prettig is: u hoeft over de prijs niet te onderhandelen, alle bibliotheekboeken kosten deze dag 1 euro per stuk. Kinderboeken zijn € 0,50 en niet-bibliotheekboeken zijn € 2,-. 

Kledingmarkt
Op onze kledingmarkt verkopen wij dames- en kinderkleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Bloemenkiosk
De bloemenkiosk is enerzijds een traditie maar is anderzijds toch elk jaar weer vernieuwend.

U kunt uzelf deze dag eens verwennen met mooie bloemen of een prachtig opgemaakt bloemstuk(je). Natuurlijk kunt u ook een bloemetje kopen om weg te geven. Onze verkoopdames zijn experts en zijn u graag van dienst. Overigens, de bloemen zijn scherp geprijst!!!

Wees er deze dag snel bij, want op = op.

Fruit en Lekkernijen

In deze kramen zijn weer allerlei heerlijkheden te koop. Hier kunt altijd iemand mee verrassen.

Marktdag Catering

Op 2 terassen kunt u deze dag genieten van verschillende lekkernijen of een heerlijke lunch. Zo is er een terras op het kerkplein en een terras op de Dorpsstraat met zicht op het podium.  We bieden 2 overdekte terrassen en een terras met een mooi uitzicht op het podium en de oldtimers.

Wij hebben het volgende in de aanbieding:

  • Koffie/thee met wat lekkers
  • diverse belegde broodjes
  • Gekoelde dranken

Ook kunt op ons terras genieten van een overheerlijke, versgebakken oliebol uit onze oliebollenkraam.

Nog meer activiteiten
Rond de Dorpskerk vindt u nog veel meer activiteiten, zo is er Marktdag for Kids en kunt u de toren van de Dorpskerk beklimmen, in de kerk is een tentoonstelling over "Het dorpsleven in De Bilt"

Op de Dorpsstraat kunt u de Oldtimerdag en de braderie bezoeken.