Marktdag

Zaterdag 10 september 2022 vindt de 12de editie van de Marktdag plaats. Een evenement met veel activiteiten waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed. U leest hier meer over op onze pagina over de goede doelen.

Naast de Oldtimerdag en de Vrijetijdsbraderie vindt u de volgende activteiten op onze markt:

Rommelmarkt
In een gezellige opstelling vindt u veel kramen met leuke spulletjes. Alles is uiteraard goed gesorteerd. 

Boekenmarkt
Op onze tweedehands boekenmarkt  vindt u boeken in allerlei gênres. Wij hebben deze dag veel tweedehands boeken in de aanbieding. Hiervan is een deel ter beschikking gesteld door de bibliotheken van de gemeente Utrecht.

Het assortiment is zeer gevarieerd. Er zijn onder andere detectives, thrillers, romans, kinderboeken, prentenboeken, boeken over natuur, dieren, reizen, Christelijk geloof, medisch & zwangerschap, kookboeken, Engels, oorlog,  informatieve boeken en stripboeken.

Wat erg prettig is: u hoeft over de prijs niet te onderhandelen, alle bibliotheekboeken kosten deze dag 1 euro per stuk. Kinderboeken zijn € 0,50 en niet-bibliotheekboeken zijn € 2,-. 

Kledingmarkt
Op onze kledingmarkt verkopen wij dames- en kinderkleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Bloemenkiosk
De bloemenkiosk is enerzijds een traditie maar is anderzijds toch elk jaar weer vernieuwend.

U kunt uzelf deze dag eens verwennen met mooie bloemen of een prachtig opgemaakt bloemstuk(je). Natuurlijk kunt u ook een bloemetje kopen om weg te geven. Overigens, de bloemen zijn scherp geprijst!!!

Wees er deze dag snel bij, want op = op.

Marktdag Catering

Op 2 terrassen kunt u deze dag genieten van verschillende lekkernijen of een heerlijke lunch.  We bieden 2 overdekte terrassen en een terras met een mooi uitzicht op het podium en de oldtimers.

Wij hebben het volgende in de aanbieding:

  • Koffie/thee met wat lekkers
  • diverse belegde broodjes
  • Gekoelde dranken

Ook kunt op ons terras genieten van een overheerlijke, versgebakken oliebol uit onze oliebollenkraam.

Nog meer activiteiten
Rond de Dorpskerk vindt u nog veel meer activiteiten, zo zijn er activiteiten voor kinderen en kunt u de toren van de Dorpskerk beklimmen. In de Dorpskerk worden foto's en films vertoond van onze mooie gemeente De Bilt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Historische Kring De Bilt. Er komen tal van beelden voorbij die u nog nooit heeft gezien. Bij deze laatste editie van de Marktdag met Oldtimers zullen we ook terugblikken op de vorige edities. U ziet hoe de Marktdag door de jaren heen gegroeid is tot een mooi evenement waar nog vaak over wordt nagepraat.

Op de Dorpsstraat kunt u de Oldtimerdag en de braderie bezoeken.