Binnenkort wordt deze website vernieuwd.
We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe website!

Persoonsgegevens

Uw naam voor de deelnemerslijst.
In de regel de bestuurder van de auto.

Contactgegevens

Hoe kunnen we u als organisatie bereiken?
Hoe kunnen we u op de hoogte houden?

In het formaat:
[Straat] [nummer]
[Postcode] [Woonplaats]
De e-mail die gekoppeld is met deze inschrijving
LET OP! Dit is ons contactnummer voor de dag van de rit zelf (indien nodig). Vermeld een nummer waarop u op die dag zelf bereikbaar bent. Mocht u naderhand een ander nummer hebben of het nummer nog niet weten, geef het dan tijdig door aan de organisatie.

Autogegevens

Welke auto heeft u en wie rijdt er met u mee?

.. omdat we nieuwsgierig zijn wie met welke auto komt.
Aan de hand van het aantal deelnemers wordt de prijs voor deelname berekend. De deelnameprijs staat vermeld in de mail. Pas na betaling (en voldoende ruimte) is de inschrijving defintief.
Kunt u wat vertellen over de auto? De spreekstalmeester kan deze informatie gebruiken bij het langsrijden.
Kies een foto en klik op 'Uploaden'.

Heeft u een mooie foto van uw auto? Dan mag u deze hier uploaden. Wij kunnen uw foto dan eventueel gebruiken ter promotie van de oldtimerdag. Uiteraard behoudt u de eigendomsrechten van de foto, maar verleent u ons gebruikersrechten voor promotie van de oldtimerdag

Bestanden moeten kleiner zijn dan 200 MB.
Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen groter dan 1000x1000 pixels worden geschaald.

Mededeling

Na ondertekening ontvangt u een mail met uw gegevens. Daarin staat ook het bedrag dat overgemaakt dient te worden (14,00 voor de eerste bestuurder plus 9,50 voor elke meerijdende deelnemer.)

Vrijwaring Aansprakelijkheid Verder verklaart ondergetekende hierbij in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs voor het besturen van bovenstaand voertuig en minimaal een WA verzekering te hebben afgesloten voor het moment van deelname.

Tevens verklaart ondergetekende de organisatie niet aansprakelijk te stellen voor eventueel geleden schade in welke vorm dan ook.

1 + 4 =
Door het invullen van de captcha (misbruikbeveiliging) geeft u de Marktdag met Oldtimers toestemming de door u opgeven gegevens te mogen verwerken en te mogen gebruiken om u te informeren over ons evenement en toekomstige evenementen. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring