Oldtimerdag

De inschrijving is gesloten! 

Op zaterdag 10 september 2022 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. We nodigen u van harte om zich in te schrijven voor onze jubileumeditie, 10 jaar Oldtimerdag De Bilt. De start is om 13.00 uur (de start om 11.00 uur is uitverkocht). Voor de start is er alle gelegenheid om uw oldtimer te showen aan het publiek. Na de rit keert u niet terug op de Dorpsstraat, maar op het naastgelegen parkeerterrein.

De tocht is ongeveer 75 km. Tijdens de rit kunt u genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. De start van de ritten en het showen van de auto's genieten altijd grote belangstelling van het publiek. 

Dit jaar zullen ook Bus27 en Bus316 weer meerijden. Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden, koop dan een ticket voor Bus27 of Bus316. Uiteraard is er weer passende muzikale omlijsting. 

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. De Marktdag met Oldtimers is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze goede doelenpagina. 

De kosten voor deelname aan de Oldtimerdag bedragen  € 15,00 per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 10,00. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee  en wat lekkers en krijgt u een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer. Wij gaan er wel vanuit dat uw oldtimer ouder is dan 30 jaar.