Oldtimerdag

Op zaterdag 14 september 2019 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. We nodigen u van harte om zich in te schrijven voor de 9de editie.  Door de grote belangstelling zijn er op 14 september 2 startijden. In de ochtenduren om 10.30 uur vindt de eerste start plaat (hiervoor is het maximaal aantal deelnemers reeds bereikt). Om 12.30 vindt de tweede start plaats. Hiervoor kunt u zich nog aanmelden. Tijdens de rit kunt u genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland  te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. De start van de ritten en het showen van de auto's genieten altijd grote belangstelling van het publiek.  Deelnemers aan start 2 (12.30 uur) komen na de rit niet terug op de Dorpsstraat maar op het naast gelegen parkeerterrein.  

Dit jaar zullen ook Bus27 en Bus316 weer meerijden. Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden, koop dan een ticket voor Bus27 of Bus316. Uiteraard is er weer passende muzikale omlijsting. 

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. De Marktdag met Oldtimers is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze goede doelenpagina. 

De kosten voor deelname aan de Oldtimerdag bedragen  € 14,- per auto (inclusief  bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 9,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee  en wat lekkers en krijgt u een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer. Wij gaan er wel vanuit dat uw oldtimer ouder is dan 30 jaar.

 

 

​inschrijfformulier 2019