Oldtimerdag

Met pijn in het hart hebben wij besloten de Marktdag met Oldtimers De Bilt op 12 september 2020 te annuleren. Gezien de huidige situatie in Nederland is het voor ons dit jaar niet mogelijk om de Oldtimerdag te organiseren. Wij bereiden ons nu voor om het lustrum van 10 jaar oldtimers op de Marktdag te vieren op 11 september 2021.

Wij hebben als kleine organisatie een ludieke actie bedacht zodat u ons kunt steunen om in 2021 weer een mooi evenement neer te zetten.  Voor 14,50 ontvangt u een link naar onze eenmalige digitale uitgave van GENIET! Hieronder leest u meer over dit magazine.  U bestelt GENIET! via de button onder aan deze pagina.

GENIET!, beleef en herbeleef al het moois van de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren. We bieden u 8 mooie routes door Midden-Nederland. Alle routes van 2012 tot en met 2019. Daarnaast nog 2 extra routes, de zogenaamde “Rondjes De Bilt”. Samen 10 routes. Het getal van ons tweede lustrum. Routes die u deze zomer individueel kunt rijden. Genietend in uw auto van de mooie plekjes in Midden-Nederland. De routes starten vanuit De Bilt, hart van Midden-Nederland. U kunt natuurlijk ook elders in de route instappen.

Naast de routes is dit magazine ook de moeite waard om door te lezen. GENIET! van de wetenswaarheden van auto’s die meereden op de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren.  GENIET! van de foto’s.

GENIET! deze zomer van één of meerdere routes .